Aalborg-Nørresundby Malerfirmas Arbejdsområder

  • Høj kvalitet og godt håndværk
  • Effektivt arbejde med levering til tiden
  • God service til fornuftige priser
  • Mere end 20 års erfaring

Aalborg-Nørresundby Malerfirma udfører alle former for udendørs malerarbejde i hele Nordjylland.

Sol, vind og vejr påvirker i længden udendørs malerarbejde og grundet det konstant skiftende vejr i Danmark, får bygninger behov for en opfriskning for at fastholde deres flotte ydre. Heldigvis har Aalborg-Nørresundby Malerfirma mere end 20års erfaring med alle former for bygningsmalerarbejde og istandsættelse. Udover at klare malerarbejdet og den endelige rengøring, rådgiver vi selvfølgelig også om både farvevalg og vedligeholdelse. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på bygningsmalerarbejde lige nu.

Maling af døre er en smart og simpel måde at give en bygning et nyt udtryk på. Her hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma har vi stor erfaring med at male døre. Det lyder måske til at starte med som en overkommelig opgave, men det er en større udfordring end man lige regner med. Vores team er dog udstyret med de faglærte evner, der skal bruges til at opnå det bedste resultat. Vi gør os både i maling og sprøjtning af døre og tilbyder altid professionel rådgivning i at vælge hvilken metode, der passer bedst til dig. 

Kontakt os for vejledning eller for at få et uforpligtende tilbud på maling af udvendige døre lige nu.

Vores effektive team har stor erfaring med udendørs malerarbejde, så når det kommer til maling og renovering af facader, er vi de helt rigtige at kontakte!

Med vores stærke ekspertise, kan vi udføre facaderenoveringer på alverdens former for bygninger. Såsom f.eks. ældre bygninger, murstensvillaer, sommerhuse, m.m. og vi lover kun de allerbedste resultater, så din bygning igen kan fremstå flot og ordentlig, samt være modstandsdygtig overfor vejr og vind.

Maling af facader udføres af vores erfarne malerteam, hvilket garanterer et resultat, der vil holde i mange år. Når det kommer til at male facader, er der mange forhold, der skal tages i betragtning, såsom bygningens alder og tilstand. Disse har stor betydning for hvordan arbejdet skal udføres og skal tages i betragtning sammen med dine ønsker og behov i forhold til facadens endelige resultat. Aalborg-Nørresundby Malerfirma tilbyder rådgivning og vejledning gennem hele processen, så vi ender med den facade, som du ønsker.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på renovering af facader lige nu.

Er boligen/bygningen blevet udsat for en ulykke? Alle former for skader på en bolig, både indvendige og udvendige, kan resulterer i en dyr oplevelse – hvis håndtering af dem ikke er korrekt. Aalborg-Nørresundby Malerfirma har mange års erfaring med håndtering af forsikringsskader og vi tilbyder professionel hjælp til at fikse dem hurtigt og effektivt til altid fornuftige priser.

Vores teams af professionelle malere har meget erfaring med opgaver såsom: at fjerne skimmelsvamp, fugtskader på vægge og træværk, at tage filt, væv og tapet ned samt sætte nyt op, m.m.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på håndtering af forsikringsskader lige nu.

Træværk bliver påvirket af sol, vind og vejr og det er derfor vigtigt at vedligeholde. Heldigvis har Aalborg-Nørresundby Malerfirma stor erfaring med udendørs malerarbejde. Med mere end 20 år inden for malerfaget, har vi en bred viden om både vedligeholdelse og maling af træværk. Derfor er vi altid klar til at rådgive og vejlede med træbeskyttelse, farve- og materialevalg når det kommer til træværk. 

Kontakt os for rådgivning eller for at få et uforpligtende tilbud lige nu.

De fleste fokuserer på istandsættelse af store overflader, såsom vægge og loft og undlader at male deres paneler, karme og lister. Dette er dog en stor skam. At male og istandsætte karme og fodlister kan nemlig være med til at fuldende det endelige udtryk af en bygning.

Selvom det ikke virker til det, så er det en omfattende opgave at male paneler, karme og lister. Derfor er det en god idé at benytte sig af en professionel maler til udførelsen for at opnå det bedste resultat. Aalborg-Nørresundby Malerfirma er altid klar til at hjælpe med at male alle former for paneler. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dine paneler lige nu.

Bekymret for tilstanden af omgivelserne af bygningen når vi er færdige med opgaven? 

Aalborg-Nørresundby Malerfirma tager stor ære i at fuldføre et effektivt og fyldestgørende arbejde fra start til slut. Dette gælder særdeles også, når det kommer til den afsluttende rengøring. Malerarbejde kan være en snavset oplevelse, hvis man ikke tager de rigtige foranstaltninger. Det gør vi altid hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma. Vi garanterer ikke kun at leverer højkvalitets malerarbejde, men også en så effektiv afsluttende rengøring, at der ikke vil være et eneste spor tilbage af at vi lige har været der.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud lige nu.

Sol, vind og vejr tærer på alle former for træværk. Derfor er det vigtigt at sørge for, at trævinduer vedligeholdes og med den rette pleje, kan de holde i mange år. 

Aalborg-Nørresundby Malerfirma har stor erfaring med vedligeholdelse af trævinduer, f.eks. med træbeskyttelse eller en ny omgang maling. Herudover kan en simpel opfriskning af ens vinduer have en stor effekt på ens hus eller bygnings udtryk og hos os, er vi altid klar til vejlede i at finde de korrekte materialer til dine vinduer.

Kontakt os for vejledning eller for at få et uforpligtende tilbud på dine vinduer lige nu.

ALTID KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vores nøgleord hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma er kvalitetsarbejde og god service til en korrekt pris. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af hverken vores arbejdskraft eller vores materialer. Samtidig sørger vi altid for at tilpasse materialerne til den pågældende opgave efter dine behov. Vores team er bevidste om miljøet og ønsker at være en del af, at gøre Nordjylland mere bæredygtig og fremtiden bedre for os alle sammen. Derfor bestræber vi os for anvende miljøbevidste produkter, som selvfølgelig er af samme høje kvalitet som den maling, der ellers ville blive brugt.

Står du med nogle spørgsmål vedrørende valg materialer eller ønsker du vejledning til dette? Aalborg-Nørresundby Malerfirma er altid klar til at hjælpe!  

UDENDØRS MALERARBEJDE PROJEKT

udendørs malerarbejde førudendørs malerarbejde efter

Her er et eksempel på hvad Aalborg-Nørresundby Malerfirma kan tilbyde når det kommer til udendørs malerarbejde. Kontakt os for et uforpligtende tilbud lige nu.