Aalborg-Nørresundby Malerfirmas Arbejdsområder

  • Høj kvalitet og godt håndværk
  • Effektivt arbejde med levering til tiden
  • God service til fornuftige priser
  • Mere end 20 års erfaring

Aalborg-Nørresundby Malerfirma udfører alt slags malerarbejde til erhverv. Ingen opgave er for lille for os.

Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma har vi mange års erfaring med at samarbejde med erhverv, herunder alt fra virksomheder og offentlige institutioner til bolig- og ejerforeninger. Således har vi derfor en stor erfaring med de mange forskellige slags opgaver, som hører med til de enkelte typer erhverv, der eksisterer. En ting er dog altid sikkert, lige meget hvilket område vi arbejder indenfor, lover vi altid at levere Aalborg-Nørresundby Malerfirmas samme høje kvalitet, fantasiske service og fornuftige priser.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på istandsættelse af jeres kontorer lige nu.

Vi udfører alle former for malerarbejde til erhverv, herunder også alt i forbindelse med flyttelejligheder. Når det kommer til flyttelejligheder, om det er som privat, udlejer eller boligforening, er Aalborg-Nørresundby Malerfirma den rigtige samarbejdspartner at kontakte! Vi har med vores mange års erfaring samt samarbejde med nordjyske boligforeninger istandsat og klargjort utallige fejlfrie flyttelejligheder. Vi klarer alt fra maling, spartling og lakering af gulve, vægge, loft, døre og vinduer til den afsluttende rengøring. Således sørger vi altid for at levere et allaround malerarbejde, der passer til de behov, der eksisterer under ind-eller fraflytning af lejligheder.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på istandsættelse af flyttelejligheder lige nu.

Mangler I et malerfirma til at istandsætte eller pifte jeres huse op? Så er det Aalborg-Nørresundby Malerfirma I mangler! Med vores mere end 20 ås erfaring indenfor malerfaget er vi det oplagte valg til jeres næste malerprojekt. Vores effektive team klarer alt fra maling af vægge og loft, vægbeklædning, tapetsering, gulvbehandling til den endelige rengøring. 

Vi garanterer altid et professionelt og højkvalitets malerarbejde leveret af vores grundige, faglærte team.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på jeres næste malerprojekt lige nu.

Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma har vi mange års erfaring med at samarbejde med erhverv, herunder har vi f.eks. arbejdet med institutioner som Aalborg Psykiatri. Derfor er vi de helt rigtige at kontakte når det kommer til istandsættelse af institutioner. Om det omhandler maling af vægge, loft, dør, vinduer eller istandsættelse af facade, montering af gulve, m.m., garanterer vi højkvalitets udførelse og service. Vores faglærte team er erfarent med projektstyring og vi tager stor ære i at respektere vores omgivelser – herunder møbler, personale og besøgende.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på jeres institution lige nu.

Trænger kontoret til en opfriskning? Nyt gulv eller en ny motiverende farve på væggene? Så er Aalborg-Nørresundby Malerfirma de helt rigtige at kontakte. Vi har mange års erfaring med at samarbejde med både private og erhverv når det kommer til renovering eller maling af kontorer. Derfor kan vi love absolut professionelt malerarbejde leveret af vores faglærte team til tiden, når det kommer håndteringen af jeres kontorer. Fra alt som gulvarbejde og maling af loft/vægge til opsætning af filt, væv og tapet, leverer vi den ypperste service.

Behov for farverådgivning til at lysne kontoret op eller skabe de mest motiverende omgivelser? Aalborg-Nørresundby Malerfirma tilbyder gratis rådgivning og vejledning til at finde de helt rigtige farver eller tapet til jeres kontorer.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud eller farverådgivning lige nu.

Når det kommer til både fra- og tilflytninger samt istandsættelse af lejligheder, både privat og erhverv, er Aalborg-Nørresundby Malerfirma klar. Vi udfører gulvarbejde – dette inkluderer montering af nye gulve og afslibning af eksisterende gulve. Vi udfører også alle former for malerarbejde.

Vi maler loft, vægge, vinduer og døre, samt alle slags træværk. Herudover opsætter vi desuden tapet, hvilket omfatter både glasvæv, savsmuldstapet, filt, m.m. og vi tilbyder hjælp og rådgivning til udvælgelsen af disse, så din lejlighed passer til netop din stil.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på istandsættelse af din lejlighed lige nu.

Mangler I et malerfirma til at istandsætte eller pifte jeres rækkehuse op? Så er det Aalborg-Nørresundby Malerfirma I mangler! Med vores mere end 20 ås erfaring indenfor malerfaget er vi det oplagte valg til jeres næste malerprojekt. Vores effektive team klarer alt fra maling af vægge og loft, vægbeklædning, tapetsering, gulvbehandling til den endelige rengøring. 

Vi garanterer altid et professionelt og højkvalitets malerarbejde leveret af vores effektive, faglærte team.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på jeres næste malerprojekt lige nu.

ALTID KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vores nøgleord hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma er kvalitetsarbejde og god service til en korrekt pris. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af hverken vores arbejdskraft eller vores materialer. Samtidig sørger vi altid for at tilpasse materialerne til den pågældende opgave efter dine behov. Vores team er bevidste om miljøet og ønsker at være en del af, at gøre Nordjylland mere bæredygtig og fremtiden bedre for os alle sammen. Derfor bestræber vi os for anvende miljøbevidste produkter, som selvfølgelig er af samme høje kvalitet som den maling, der ellers ville blive brugt.

Står du med nogle spørgsmål vedrørende valg materialer eller ønsker du vejledning til dette? Aalborg-Nørresundby Malerfirma er altid klar til at hjælpe!  

MALERARBEJDE TIL ERHVERV

Malerarbejde til erhverv førMalerarbejde til erhverv efter

Et eksempel på hvad Nørresundby Malerfirma kan gøre for dine gulve. Læs mere om hvad vi ellers kan gøre for gulve eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.