Aalborg-Nørresundby Malerfirmas Arbejdsområder

  • Høj kvalitet og godt håndværk
  • Effektivt arbejde med levering til tiden
  • God service til fornuftige priser
  • Mere end 20 års erfaring

Aalborg-Nørresundby Malerfirmas kompetencer dækker over en lang liste af arbejdsområder. Vi udfører alle slags opgaver med en åbensindet tilgang, står gerne til rådighed med hjælp og vejledning. Desuden sørger vi altid for, at give et godt tilbud.

Aalborg-Nørresundby Malerfirma dækker alle arbejdsområder når det kommer til udendørs malerarbejde.

Det danske vejr er utilregneligt og evigt skiftende. Temperaturerne her kan være alt fra -20 til +30 grader og luftighed samt vindstyrke er ligeså foranderlig. Disse naturfænomener sætter sine spor på facader, vinduer og udvendigt træværk og her hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma har vi færdighederne til at hjælpe jer med at vedligeholde jeres udendørs malerarbejde og sørge for at det bliver ved med at se ud som nyt.

Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma udføres alle former for indendørs malerarbejde og vi leverer kun den bedste kvalitet.

Med vores mange års erfaring indenfor malerfaget, har vi skabt os et bredt repetoir af stærke færdigheder, der gør det muligt for os at udføre alle indvendige maleropgaver. Vi har stor erfaring i foretage alverdens malerarbejde; alt fra maling af vægge og lofte, fuldspartling, tapet, filt, glasvæv, lakering af dørkarme, fodlister, døre, maling af vinduer, slibning af gulve og meget mere. Vi er klar på alle udfordringer og sørger altid for at levere et højkvalitets resultat.

Aalborg-Nørresundby Malerfirma leverer grundigt og veludført malerarbejde til alle private hjem.

Vores team har en stærk sans for detaljer og sætter sig altid for at levere et gennemført stykke arbejde fra det allerførste lag af spartling til den afsluttende rengøring.

Mangler stuen lidt ekstra udsmykning som tapetsering af væggene kan klare? Har køkkenet behov for en ny opfriskende farve eller skal badeværelset lysnes op? Vi er klar til at rådgive og vejlede med valg af farver og tapet til alle rum, så dit hjem passer til det udtryk du ønsker dig.

Aalborg-Nørresundby Malerfirma løser alle slags maleropgaver for virksomheder.

Har I behov for at få opfrisket kontorerne, skal butiksfacaden bruge en makeover eller skal gangene i jeres institution bruge nogle spændende og stimulerende farver? Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma er vi altid klar til at hjælpe, til både store og små opgaver!

Med vores mange års erfaring indenfor malerfaget, står vi klar til at rådgive og vejlede gennem hele processen. Vi kan hjælpe med at finde den rigtige farve til væggene på jeres kontorer, som er med til at øge motivationen hos jeres ansatte eller den korrekte løsning til jeres butiksfacade, der fanger opmærksomheden fra jeres målgruppe. Ligemeget hvad jeres problem er, har Aalborg-Nørresundby Malerfirma teamet til at løse det!

ALTID KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vores nøgleord hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma er kvalitetsarbejde og god service til en korrekt pris. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af hverken vores arbejdskraft eller vores materialer. Samtidig sørger vi altid for at tilpasse materialerne til den pågældende opgave efter dine behov. Vores team er bevidste om miljøet og ønsker at være en del af, at gøre Nordjylland mere bæredygtig og fremtiden bedre for os alle sammen. Derfor bestræber vi os for anvende miljøbevidste produkter, som selvfølgelig er af samme høje kvalitet som den maling, der ellers ville blive brugt.

Står du med nogle spørgsmål vedrørende valg materialer eller ønsker du vejledning til dette? Aalborg-Nørresundby Malerfirma er altid klar til at hjælpe!  

GULVARBEJDE

Arbejdsområder førArbejdsområder efter

Eksempel på hvad Aalborg-Nørresundby Malerfirma kan gøre for dine gulve. Læs mere om hvad vi kan gøre for gulve eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.