Aalborg-Nørresundby Malerfirmas Arbejdsområder

  • Høj kvalitet og godt håndværk
  • Effektivt arbejde med levering til tiden
  • God service til fornuftige priser
  • Mere end 20 års erfaring

Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma udfører vi alle former for indendørs malerarbejde i hele Nordjylland.

Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma har vi stor erfaring med indendørs malerarbejde – herunder renovering og maling af bagtrapper.

Vi sørger for at fikse bagtrapper fra top til tå, så alle revner, løstsiddende maling og andre fejl ikke længere eksisterer. Farverådgivning eller hjælp til udvælgelse af tapet tilbydes også, så det endelige resultat passer til boligen og beboerne.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på istandsættelse af bagtrapper lige nu

Maling af døre er en smart og simpel måde at give et hjem et nyt udtryk på. Her hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma har vi stor erfaring med at male døre. Det lyder måske til at starte med som en overkommelig opgave, men det er en større udfordring end man lige regner med. Vores team er dog udstyret med de faglærte evner, der skal bruges til at opnå det bedste resultat. Vi gør os både i maling og sprøjtning af døre og tilbyder altid professionel rådgivning i at vælge hvilken metode, der passer bedst til dig. 

Kontakt os for vejledning eller for at få et uforpligtende tilbud på maling af døre lige nu.

Er boligen/bygningen blevet udsat for en ulykke? Alle former for skader indvendige skader på en bolig, kan resulterer i en dyr oplevelse – hvis håndtering af dem ikke er korrekt. Aalborg-Nørresundby Malerfirma har mange års erfaring med håndtering af forsikringsskader og vi tilbyder professionel hjælp til at fikse dem hurtigt og effektivt til altid fornuftige priser.

Vores teams af professionelle malere har meget erfaring med opgaver såsom: at fjerne skimmelsvamp, fugtskader på vægge og træværk, at tage filt, væv og tapet ned samt sætte nyt op, m.m.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på håndtering af forsikringsskader lige nu.

En korrekt fugning har en stor betydning om det så er i badeværelset, køkkenet eller i klinkegulvet. Hvis fugerne er mangelfulde kan det føre til fugtskader, som efterfølgende kan udvikle sig til svamp. Derfor er det vigtigt at arbejdet udføres korrekt – dette garanteres hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma. Vores professionelle team sørger altid for at levere højkvalitets fugning der ser godt og holder sig i mange år, så der ikke længere skal bekymres om fugtskader og skimmelsvamp.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på fugning lige nu. 

Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma udfører vi ikke kun højkvalitets malerarbejde. Vi tilbyder også alle slags professionel gulvbehandling. Dette inkluderer afslibning af alle former for trægulve – herunder både letafslibning og fuldafslibning, samt lakering og oliering.

Et gulv har en stor indvirkning på ethvert rum og er med til at danne et helhedsindtryk. Derfor lægger Aalborg-Nørresundby Malerfirma stort fokus på at udføre professionelt gulvarbejde. Hele vores team har stor erfaring indenfor gulvarbejde og rådgivning hertil, som de har med malerarbejde. Vores hovedfokus er altid at levere højkvalitets arbejde med god service og dette gælder selvfølgelig også når det kommer til montering og behandling af gulve.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på behandling eller montering af gulve lige nu.

Trænger væggene eller loftet til en opfriskning? Så er Aalborg-Nørresundby Malerfirma de helt rigtige at kontakte! Vi garanterer et professionelt og faglært team, der brænder for deres fag og bestræber at levere højkvalitets arbejde og service når det kommer til maling af vægge og loft.

Når det kommer valg af maling til både vægge og loft er der mange ting, at overveje. Skal malingen bare opfriskes eller er der behov for noget helt nyt? Farver kan have en stor effekt på et rum – skal det virke større? Have en motiverende effekt? Vi tilbyder professionel rådgivning til at finde frem til netop de farver, som passer til de ønskede behov. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på maling af vægge og loft lige nu.

De fleste fokuserer på istandsættelse af store overflader, såsom vægge og loft og undlader at male deres paneler, dørkarme og fodlister. Dette er dog en stor skam. At male og istandsætte karme og fodlister kan nemlig være med til at fuldende det endelige udtryk af et lokale.

Selvom det ikke virker til det, så er det en omfattende opgave at male paneler, dørkarme og fodlister. Derfor er det en god idé at benytte sig af en professionel maler til udførelsen for at opnå det bedste resultat. Aalborg-Nørresundby Malerfirma er altid klar til at hjælpe med at male alle former for paneler. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dine paneler lige nu.

Bekymret for hvordan vi efterlader vores omgivelser efter en opgave? 

Aalborg-Nørresundby Malerfirma tager stor ære i at fuldføre et effektivt og fyldestgørende arbejde fra start til slut. Dette gælder særdeles også, når det kommer til den afsluttende rengøring. Malerarbejde kan være en snavset oplevelse, hvis man ikke tager de rigtige foranstaltninger. Det gør vi altid hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma. Vi garanterer ikke kun at leverer højkvalitets malerarbejde, men også en så effektiv afsluttende rengøring, at der ikke vil være et eneste spor tilbage af at vi lige har været der.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på indendørs malerarbejde lige nu.

Hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma har vi stor erfaring med renovering og maling af trappeopgange.

Trappeopgange er det første man møder, når man træder ind i en beboelsesejendom og derfor er det vigtigt at trappeopgangen er i god stand. Heldigvis har Aalborg-Nørresundby Malerfirma stor erfaring med renovering og maling af trappeopgange. Vi sørger for at fikse din trappeopgang fra top til tå, så alle revner, løstsiddende maling og andre fejl ikke længere eksisterer. Farverådgivning eller hjælp til udvælgelse af tapet tilbydes også, så det endelige resultat passer til din bolig og beboere.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på istandsættelse af din trappeopgang lige nu

Tapetsering kræver færdighed og kunnen for at opnå et flot resultat. Aalborg-Nørresundby Malerfirmas faglærte team besidder disse evner og har stor erfaring med opsætning af vægbeklædninger og tapetsering. Om det omhandler fuldspartling, opsætning af filt og væv samt tapetsering, lover vi altid et smukt resultat.

Når det kommer til tapetsering af vægge, er der mange ting man skal tage i betragtning. Hvilken farve? Hvilket mønster? Hvilken effekt skal tapetet have på rummet? Vi er klar til at tilbyde professionel rådgivning til om de mange muligheder, så det helt rigtige valg kan tages fra starten. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på vægbeklædning og tapetsering lige nu.

Aalborg-Nørresundby Malerfirma har stor erfaring med renovering og istandsættelse vinduer. Har vinduerne behov for træbeskyttelse eller en ny omgang maling? Vores effektive og faglærte team garanterer et smukt og fejlfrit resultat. Uanset om det omhandler et enkelt vindue eller hvert eneste vindue i en beboelsesbygning, så er vi klar til opgaven. 

Kontakt os for vejledning eller for at få et uforpligtende tilbud på indendørs malerarbejde lige nu.

ALTID KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vores nøgleord hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma er kvalitetsarbejde og god service til en korrekt pris. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af hverken vores arbejdskraft eller vores materialer. Samtidig sørger vi altid for at tilpasse materialerne til den pågældende opgave efter dine behov. Vores team er bevidste om miljøet og ønsker at være en del af, at gøre Nordjylland mere bæredygtig og fremtiden bedre for os alle sammen. Derfor bestræber vi os for anvende miljøbevidste produkter, som selvfølgelig er af samme høje kvalitet som den maling, der ellers ville blive brugt.

Står du med nogle spørgsmål vedrørende valg materialer eller ønsker du vejledning til dette? Aalborg-Nørresundby Malerfirma er altid klar til at hjælpe!  

VORES INDENDØRS MALERARBEJDE

home renovation concept - old flat during restoration or refurbishment with newly painted white wallsindendørs malerarbejde efter billede

Eksempel på hvad Aalborg-Nørresundby Malerfirma kan gøre for dine vægge. Læs mere om hvad vi ellers kan gøre vægge eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.