Aalborg-Nørresundby Malerfirmas Arbejdsområder

  • Høj kvalitet og godt håndværk
  • Effektivt arbejde med levering til tiden
  • God service til fornuftige priser
  • Mere end 20 års erfaring

Aalborg-Nørresundby Malerfirma leverer grundigt og professionelt malerarbejde til private hjem i hele Nordjylland.

Når det kommer til flyttelejligheder, er Aalborg-Nørresundby Malerfirma den helt rigtige samarbejdspartner at kontakte! Vi har med vores mange års erfaring, samt samarbejde med nordjyske boligforeninger istandsat og klargjort utallige fejlfrie flyttelejligheder. Vi klarer alt fra maling, spartling og lakering af gulve, vægge, loft, døre og vinduer til den afsluttende rengøring. Således sørger vi altid for at levere et allaround malerarbejde, der passer til de behov, som eksisterer under ind-eller fraflytning af lejligheder.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på istandsættelse af flyttelejligheder lige nu.

Overvejer du at istandsætte eller pifte dit hus op? Så er det Aalborg-Nørresundby Malerfirma du mangler! Med vores mere end 20 ås erfaring indenfor malerfaget er vi det oplagte valg til når du skal i gang med din næste maleropgave. Vores effektive team klarer alt fra maling af vægge og loft, vægbeklædning, tapetsering, gulvbehandling til den endelige rengøring. 

Vi tilbyder professionel rådgivning til valg af løsninger, materialer og farver når det kommer til istandsættelse af dit hus. Sammen lover vi at vi kommer frem til den løsning, som passer netop til dig.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt lige nu.

Når det kommer til både fra- og tilflytninger, samt istandsættelse af lejligheder er Aalborg-Nørresundby Malerfirma klar. Vi udfører gulvarbejde – hvilket inkluderer montering af nye gulve, samt afslibning af eksisterende gulve. Vi udfører også alle former for malerarbejde.
Vi maler loft, vægge, vinduer og døre, samt alle slags træværk. Herudover opsætter vi desuden tapet, hvilket omfatter både glasvæv, savsmuldstapet, filt, m.m. og vi tilbyder hjælp og rådgivning til udvælgelsen af disse, så din lejlighed passer til netop din stil.

Kontakt os for få et uforpligtende tilbud på istandsættelse af din lejlighed lige nu.

Overvejer du at istandsætte eller pifte dit rækkehus op? Så er det Aalborg-Nørresundby Malerfirma du mangler! Med vores mere end 20 ås erfaring indenfor malerfaget er vi det oplagte valg til når du skal i gang med din næste maleropgave. Vores effektive team klarer alt fra maling af vægge og loft, vægbeklædning, tapetsering, gulvbehandling til den endelige rengøring.

Vi tilbyder professionel rådgivning til valg af løsninger, materialer og farver når det kommer til istandsættelse af dit rækkehus. Sammen lover vi at vi kommer frem til den løsning, som passer netop til dig. 

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt lige nu.

ALTID KVALITET TIL DEN RIGTIGE PRIS

Vores nøgleord hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma er kvalitetsarbejde og god service til en korrekt pris. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten af hverken vores arbejdskraft eller vores materialer. Samtidig sørger vi altid for at tilpasse materialerne til den pågældende opgave efter dine behov. Vores team er bevidste om miljøet og ønsker at være en del af, at gøre Nordjylland mere bæredygtig og fremtiden bedre for os alle sammen. Derfor bestræber vi os for anvende miljøbevidste produkter, som selvfølgelig er af samme høje kvalitet som den maling, der ellers ville blive brugt.

Står du med nogle spørgsmål vedrørende valg materialer eller ønsker du vejledning til dette? Aalborg-Nørresundby Malerfirma er altid klar til at hjælpe!  

MALERARBEJDE TIL PRIVAT

home renovation concept - interior with ladder during restoration or refurbishmentMalerarbejde til privat efter

Se her et eksempel på hvad Aalborg-Nørresundby Malerfirma kan udføre af malerarbejde til private. Læs mere om hvad vi ellers kan gøre for gulve eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.