OM AALBORG-NØRRESUNDBY MALERFIRMA

Aalborg-Nørresundby Malerfirma er din erfarne maler, der leverer professionelt malerarbejde i hele Nordjylland. Her hos os lægger vi stor vægt på høj kvalitet og effektivt arbejde, der leveres til tiden. Firmaet består af et stærkt team af faglærte malere, som lægger stor dyd i at behandle både kunder og deres omgivelser med respekt.    

Af Aalborg-Nørresundby Malerfirma kan der altid forventes at få professionelt arbejde til en fornuftig pris – og det leveres altid med et smil. Ingen opgave er for lille for os – med vores brede erfaring er kan vi klare det hele. Læs mere om hvilke områder vi kan hjælpe dig med her eller kontakt os allerede nu for et uforpligtende tilbud. 

DIN ERFARNE HÅNDVÆRKER

Aalborg-Nørresundby Malerfirma blev grundlagt i 2013 af malermester Henrik Bonderup med visionen om at leverer højkvalitets malerarbejde til en fornuftig pris med en eksemplarisk service. Med sine +20 års erfaring indenfor malerfaget, kender malermester Henrik branchen ud og ind. Denne viden inddrager han i sit firma og arbejde til at realisere sin vision. 

Med sine mange år indenfor malerbranchen, har malermester Henrik Bonderup udviklet et stort repetoir af viden og færdigheder, som han i dag elsker at lære fra sig. I samarbejde med maleruddannelsen på Techcollege, har Henrik nemlig været med til at udlære mere end 25 dygtige og hårdtarbejdende lærlinge. At hjælpe og lære fra sig har en stor rolle hos Aalborg-Nørresundby Malerfirma, derfor har vi sammensat nogle gode råd og ofte stillede spørgsmål her på siden. Samtidig tilbyder farve-rådgivning og generel vejledning i malerarbejde. Bare kontakt os, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe.

Om os socialt arbejde image

HÅNDVÆRK MED SOCIALT ANSVAR

Aalborg-Nørresundby Malerfirma tager del i det sociale ansvar. I samarbejde med Malernes fagforening og TECHCOLLEGE hjælper vi med, at uddanne lærlinge med specielle behov hvert år.

I vores malerfirma går vi også ind for en grøn fremtid. Vi ønsker at være en del af, at gøre Nordjylland mere bæredygtig, samt fremtiden bedre for os alle sammen. Derfor bestræber vi os for, at gøre brug af miljømærket materialer. Herudover er vores malerarbejde også bæredygtigt. Vores team er grundigt og sørger altid for, at de malerprojekter, vi leverer, kan holde sig mange år ud i fremtiden.